Worldcraft - Towny og PvP server

Forum » Minecraft server » Worldcraft - Towny og PvP server (1 indlæg) Vist 183 gange
#1: Phil4102 skrev d. 14/11-2017 kl. 21:07

Worldcraft


Hejsa!
Vi åbner en dejlig server, der hedder Worldcraft. Ejeren er Emil Krarup, som også har et fantastisk op bakkende staff team.
Serveren er ikke hamachi
www.youtube.com/watch?v=1kud_cdF_BU
BEMÆRK: Denne video er lavet en uge før vi har planlagt at åbne den. Serveren i videoen er ikke færdig, men det bliver den på fredag
Serveren er en towny server, men der også stor fokus på PvP. Med towny sætter vi et stort fokus på fællesskabet. Hvis du har spillet faction, er towny ikke så fremmed for dig. Towny går som sagt ud på at oprette byer, invitere folk ind og bygge! Dette giver et rigtigt godt fællesskab, og kan danne en masse venskaber, fordele og meget mere. Der er masser af muligheder med towny, og vi giver dig adgang til en masse permissions og commands, så du kan styre din by, som du vil have det! Derudover kan byernes ejere joine nationer, så byerne opnår flere muligheder!
Ud over Towny, er der også stor fokus på PvP. Og towny og PvP, er fantastiske sammen. Du kan tage på togt, og raide eller angribe. Ud over det har vi også et dedikeret sted til PvP ved spawn, hvor en lille bane er sat op med lidt parkour og muligheder for fights. Vi har også tilføjet et plugin, der gør det muligt for dig, at få en spiller eller mobs hoved som trofæ, som altid vil minde dig om den specielle kamp.
For at sætte lidt mere fokus på PvP og kampe, har vi også bygget tre minigames baner. Normal PvP bane (med mulighed for team eller 1v1), Spleef og Ma J (Mobareana). Her kan du enten vinde, tabe eller overleve så længst muligt, og blive belønnet med items, som du kan trade for in-game money.
Tilskuer har også mulighed for at heppe, og se med i kampens forløb.
For at tage et blik væk fra PvP og kamp, har vi lavet en flot spawn, med shops og andre muligheder for sjov. Du kan bl.a. løse missioner, de forskellige NPC’er har til dig.
Og til jul, nytår og påske kan du glæde dig endnu mere. Her åbner vores Holidays Shops, som kun er åbne i en bestemt tid. Her kan du købe items, som slet ikke sælges i shoppen, eller items som er billigere end shoppen.
Vi har også et Market, hvor spillerne selv kan købe et plot på 10x10, og bygge en shop og sælge eller købe. Her kan alle på serveren få adgang til de forskellige shops, som de forskellige spillere fra byerne har.
Du kan selvfølgelig tjene penge med minigames, missioner og mere, men der er en nemmere vej. Du kan få jobs, som bl.a. miner, skovhugger og mange flere. Hver gang du gør noget bestem i forhold til dit job, vil du modtage et beløb, som du bl.a. kan bruge til din town.
Vi finjusterer ikke kun de største ting, men også de mindste detaljer. Du har muligheder for at bruge trappe som stole og bogreoler som rigtige bogreoler med bøger og kort i!
For dem som gerne vil opnå flere muligheder, har vi VIP ranks, som har flere commands og muligheder, som bl.a. spawners, farver i chatten, nickname og mange flere ting!
Så hvorfor joine vores server?
Der findes utallige serverer, men vi har sat meget arbejde i at få den bedste balance, mellem hyggen i towny, og de sjove i PvP og kamp. Og towny kan bruges til mange måder, som baser, eller med udkigsposter. Så hvis du ikke er fan af at bygge, er der en masse andre muligheder for dig på serveren. Så tag et kig herind!
Vi har et super staff team, som altid er til hjælp, og sørger for ro og orden i chatten. Og hvis de ikke er til rådighed, findes commanden /help selvfølgelig + information i spawn!
Reglerne er simple.
Ikke snyd og behandl andre ordentligt. Det er meningen vi skal have det sjovt, og slippe fantasien løs!
Vi har pt ikke nogen hjemmeside, men vi har et Discord: discord.gg/mCsXavK
Her kan du ansøge om medlemskab i staffteamet, eller give os ideer. Husk at du ikke må ansøge her på Minecraft Forum, så gør det på vores Discord
Serveren er oppe døgnet rundt, så der er mulighed for at joine den når som helst! Serveren åbner fredag den 17/11 2017
IP: WorldCraft.Eserv.DK
Hilsen Phil4102 - Moderator inde på Worldcraft
Du skal være logget ind for at deltage i debatten
Login eller Opret en gratis bruger
10 mest læste tråde de seneste 24 timer
Sidste svar
Indlæg
Emne
Af Mattyb0i
i går kl 06:54
2 indlæg
64 visninger
Søger bygger
Forfatter: Zoomy
Af ed
d. 24/02-2016 kl 17:19
10 indlæg
14941 visninger
Af Zoomy
i går kl 02:04
1 indlæg
33 visninger
Af danni225
i dag kl 02:45
4 indlæg
81 visninger
Hjælp til et skript
Forfatter: Phil4102
Af safesurf
d. 15/02-2018 kl 22:08
9 indlæg
196 visninger
Af Zoomy
d. 16/02-2018 kl 23:55
1 indlæg
26 visninger
Af Zoomy
i går kl 01:57
1 indlæg
24 visninger
Søger teknikker
Forfatter: Zoomy
Af Massihart
d. 03/07-2017 kl 17:08
101 indlæg
22479 visninger
Af sofa4
d. 16/02-2018 kl 21:44
4 indlæg
64 visninger
Af dipedersen
d. 14/03-2016 kl 17:56
9 indlæg
16767 visninger