Hvem er jeg
Hej alle!
Jeg er en erfaren Minecraft-spiller der har spillet Minecraft siden slutningen af sebtember 2010. Jeg spillede det første stykke tid singleplayer, men som de fleste andre må erkende, kan det hurtigt blive kedeligt. Min ven startede derfor den lille server "1q.dk", hvor jeg var med i spidsen. Den blev ikke alt for stor, men de 10-15 slots var altid fyldt op.
Serveren lukkede, og jeg var rundt på andre servere, mest engelske. Jeg var admin på nogle af de servere, men jeg følte at jeg hellere ville spille på en dansk server. Jeg fandt derefter DarkanCraft (også kendt som Josefsens.dk), hvor jeg spillede i et godt stykke tid, og blev en respekteret spiller.
Da min ven åbnede "1q.dk" igen droppede jeg Josefsens, og hoppede med der. Den lukkede desværre forholdsvis hurtigt igen, og jeg tog en pause fra Minecraft. Efter flere måneders søgning på en ny dansk server at spille på, fandt jeg i slutningen af december 2012 en rigtig god server. Det var den store danske server EverSun.dk, hvor jeg desuden kom i staffteamet fra d. 1. januar 2013.
Jeg forblev i staffteamet på EverSun indtil starten af februar 2014, hvor jeg var en af dem der stod i spidsen for serveren (sammen med Blobber0070hj og LikeMySelf). EverSun lukkede helt i foråret 2014. Efter da lavede jeg ikke så meget Minecraft-relateret, men i august 2015 åbnede EverSun igen og jeg var igen en del af ledelsen. Serveren lukkede dog forholdsvist hurtigt igen, primært grundet tidsmangel fra de andre i ledelsen.
Har ikke på nuværende tidspunkt gang i nogle Minecraft-projekter, men lysten er der, og tiden kan findes, hvis projektet er spændende nok. Vil du kontakte mig, er du altid velkommen - skriv gerne en besked til mig her på siden.
Venlig hilsen
Chrras

Speedart af min avatar: www.youtube.com/watch?v=E43hmXdjOgE
Disse billeder har jeg uploadet
Se highscore Chrras har i alt fået 10 stemmer i galleriet.
Se alle indlæg Her har jeg skrevet
Chrras

Profilbillede for Chrras

Information
Oprettet: August 2012

Antal forumindlæg: 462