Er der nogle "gamle" brugere af Minecraftforum.dk tilstede?

mikkelfg

Nyt medlem
Hej alle :)
Jeg kom helt tilfældigt til at gå ind på denne side, da jeg var ved at gennemgå mine gamle bogmærker fra 2015-2016 stykker.
Det er dejligt at se, at siden er kommet i live igen - jeg kan huske, at den lukkede, efter at siden blev solgt. Herefter var vi nogle brugere som skiftede til planetminecraft.dk, der så også lukkede.
Jeg har godt nok tilbragt mange timer på den gamle side, og vil derfor nysgerrigt høre, om der er andre "oprindelige" brugere der ligesom mig har fundet tilbage?

God aften til alle.
 

mikkelfg

Nyt medlem
Spændende :)
Jeg kan huske at “freakdk” (som var administrator) lavede et opslag om at sælge siden, og jeg mener at den nye ejer lovede at siden ville forblive aktiv - og så lukkede den :(
 

mikkelfg

Nyt medlem
Det er sjovt at tænke tilbage 😊
Uden at blive alt for nostalgisk brugte jeg mange teenage-timer på siden og har faktisk stadig nogle bekendtskaber derfra. Mit første online-job som supporter blev også fundet gennem minecraftforum. Gode tider ;)
 
Last edited:

Laukage

Nyt medlem
Jeg brugte meget forummet tilbage i tiden, og nød virkelig at se aktiviteten - synes det syndt forummet her ikke har samme aktivitet :(
 
Top